Edstrandska-stipendier till MFA2-studenter vid Konsthögskolan i Malmö

Edstrandska stipendiestiftelsen beslutade vid sitt möte den 4 juni att dela ut fem stipendier om 100 000 kr vardera till avgångsstudenter vid Konsthögskolan i Malmö 2020.
edstrandska

De fem stipendiaterna är:

Jasmine Christensson

Maria Jacobson

Helen Haskakis

Oskar Persson

Frederikke Jul Vedelsby

De kommer att delta i en stipendieutställning i Konsthögskolans galleri i oktober i år.

Styrelsen delar inte ut några stora stipendier 2020, detta på grund av den rådande ekonomiska situationen med anledning av Corona-pandemin.