Grattis till årets Edstrandska-stipendiater

I samband med vernissagen av Edstrandska-utställningen den 24 oktober delades stipendier ut till årets pristagare Andreas Albrectsen, Sara Jordenö, Pauliina Pietilä, Tobias Sjöberg, Andreas Amble, Rannveig Jonsdottir, Gabriel Karlsson och Carolina Sandvik.

ed
Tobias Sjöberg, Pauliina Pietilä, Carolina Sandvik, Rannveig Jónsdóttir, Andreas Albrectsen, Sara Jordenö, Gabriel Karlsson och Andreas Amble

Missa inte utställningen som pågår mellan den 25/10 och 24/11. Läs mer här.