Nytt masterprogram - fri konst med inriktning mot forskningsförberedande studier

Konstnärlig masterutbildning i fri konst med inriktning mot forskningsförberedande studier är ett tvåårigt utbildningsprogram på heltid. Programmets syfte är att förbereda bildkonstnärer för att definiera och formulera ett forskningsprojekt i fri konst som syftar mot antagning till ett doktorandprogram i fri konst.

rosa
Foto från Rosa Barbas doktorsutställning 'On the Anarchic Organisation of Cinematic Spaces: Evoking Spaces Beyond Cinema'

Imorgon (15 januari) öppnar ansökan. Urvalet sker genom bedömning av forskningsprojekt, personlig text och telefonintervjuer.

Nyfiken? Läs mer här.

OBS: Masterprogrammet i fri konst har antagning parallellt. Här läser du mer om denna utbildning.