Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Imogen Stidworthy disputerar 25 september!

Imogen

Imogen Stidworthy presenterar och försvarar sitt doktorsarbete ' i fri konst - 'Voicing on the Borders of Language' - den 25 september.

 

Titel: Voicing on the Borders of Language

Var: Disputationen äger rum via videolänk i Zoom.
Registrera dig för att ta del av disputationen med hjälp av denna länk:

https://lu-se.zoom.us/webinar/register/WN_ywSJDUCsQMucSdX_JszOmw

När: 25 september 2020, kl 10.00

Opponent: Prof. Christa-Maria Lerm Hayes, Amsterdams universitet

Länk till doktorsarbetet i LUCRIS:

https://portal.research.lu.se/portal/en/publications/voicing-on-the-borders-of-language(fd93a1d9-10d7-4d90-bfc3-3fbced1858e6).html

Länk till konstnärlig presentation:

https://www.voicing-on-the-borders-of-language.com/

(Aktiveras 2020-09-23)

 På grund av restriktioner i samband med COVID-19 sker disputationsakten med hjälp av videolänk. Vi använder oss av verktyget Zoom, som är mycket användarvänligt. Det enda som behövs är tillgång till en dator och ett nätverk. För att garantera offentlighet ordnar Konsthögskolan en lokal där disputationen visas på storbildsskärm. Eftersom vi vill begränsa smittspridningen gäller erbjudandet att ta del av disputationen via skärm i föreläsningssalen, Konsthögskolan, Bergsgatan 29, Malmö, endast de som inte har tillgång till egen dator. Alla deltagare kommer att ges möjlighet att ställa frågor vid slutet av disputationen, via Zoom.

Anmäl ditt intresse att närvara till evalena [dot] tholin [at] khm [dot] lu [dot] se (evalena[dot]tholin[at]khm[dot]lu[dot]se). Begränsat antal platser, max 10 personer.

Mer info om Imogen Stidworthy.

Välkomna!

imogen