Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

MFA1

Under första terminen ska ni söka valbara kurser. Grundtanken är att ni ska ha två kurser i eget arbete och två i övriga kurser. Kurser i eget arbete behöver ni inte söka. Ateljésamtalen är fortfarande en viktig del i det självständiga arbetet.

Kursbeskrivningarna anslås i början av varje termin och sitter uppe i en eller i två veckor. Vänta därför inte för länge med att skriva upp er. Det är ibland så att någon kurs startar snabbt och urvalet till kurs sker något tidigare än det slutgiltiga datumet.

Om ni har väldigt lite poäng för kurser bör ni tala med Gertrud Sandqvist om möjlighet till efterantagning till kurser eller möjligheter för att erhålla extra kurs i eget arbete.

Under vårterminen genomförs alltid en klassresa till någon - för samtidskonst relevant -  stad.

Är du ny student och vill ha möjlighet att ta "körkort" till verkstäderna? Kontakta Mathias Kristersson. Är du ny på skolan deltar du också i höstterminens utställning för "Nya studenter".