KHM x MMM: Bonaventure Soh Bejeng Ndikung

a man dressed in pink
Föreläsning
KHM x MMM är en föreläsningsserie som görs i samarbete mellan Konsthögskolan i Malmö och Moderna Museet Malmö. Inom ramen för KHM x MMM presenteras ett brett föreläsningsprogram med internationellt verksamma konstnärer, teoretiker, skribenter och curatorer som knyter an till aktuella tematiker och utställningar. Föreläsningarna är öppna för allmänheten, och programmet och de inbjudna talarna presenteras kontinuerligt. Fri entré!

19 november kl 17: Bonaventure Soh Bejeng Ndikung

Bonaventure Soh Bejeng Ndikung är curator, författare och biotekniker. Han är grundare och konstnärlig ledare för SAVVY Contemporary Berlin, och var bland annat curator-at-large för documenta 14 i Kassel och Aten, 2017, samt gästcurator för 2018 Dak’Art Biennale i Senegal. Bonaventure Soh Bejeng Ndikung är konstnärlig ledare för sonsbeek20→24.

2020-11-19 15:00 till 18:00
Moderna Museet Malmö, Ola Billgrens plats 2-4, 211 29 Malmö