KHM x MMM Föreläsningsserie

KHM MMM
Laure Prouvost © Courtesy the artist
Föreläsning
KHM x MMM är en föreläsningsserie som görs i samarbete mellan Konsthögskolan i Malmö och Moderna Museet Malmö.

30 november kl 16.30: Laure Prouvost

Laure Prouvost delar sin tid mellan London och Antwerpen, och har haft separatutställningar på bl.a. Tate Britain, Whitechapel Gallery och Haus der Kunst. 2013 blev hon den första franska konstnär som tilldelats det prestigefyllda Turnerpriset. I sitt konstnärskap återkommer Laure Prouvost ständigt till teman som verklighetsflykt, okända världar, fantasier och oväntade alternativa miljöer. I sina installationer, videor, målningar och gobelänger förhindrar Laure Prouvost förväntade samband mellan språk, bild och uppfattning.

2017-11-30 16:30
Moderna Museet Malmö