Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Ateljéer

En stor del av utbildningen vid Konsthögskolan i Malmö består av självständigt konstnärligt arbete och därför har alla studenter tillgång till en egen ateljé under hela studietiden. Vid varje nytt läsår väljer studenterna en ny ateljéplats på Båghallarna eller på Dimman. Kan du inte närvara personligen så se till att en annan student kan agera ombud för din räkning. Annars tilldelas du en ateljé av ansvarig lärare. Notera att du, som registrerad student vid Konsthögskolan i Malmö, är skyldig att följa Lunds universitets och hyresvärdens samtliga regler för nyttjande av våra lokaler inklusive din ateljé. Du har personligt ansvar för den ateljé du lånar och kan därmed bli ersättningsskyldig vid skada. En hemförsäkring är därför oftast en bra lösning. Kontrollera noga vad som täcks av just ditt försäkringsbolag.

Sammanställning av studio rules