Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

NYCKLAR/LU-KORT

Du behöver ett LU-kort för att ta dig in i Konshögskolans lokaler. Vi råder dig att skaffa ett på Musikhögskolan i Malmö, Ystadvägen 25, Malmö eller CRC, Jan Waldenströms gata 35.

Öppettiderna på Musikhögskolan:

Vardagar:  8.30 - 16.00 (stängt för lunch 12.00 – 13.00)

Öppettiderna på CRC:

Tisdag och torsdag 11:00-12:30


Ta med dig ID-kort eller pass. De tar foto på dig och gör kortet medan du väntar. Det tar bara fem minuter. När du skaffat kortet så hör av dig till Joakim Sima eller Sophie Ljungblom som aktiverar det till dig. Du hittar information om andra ställen som gör LU-kort här. LU-kortet används också som lånekort på biblioteket. Kontakta Madeleine Bergquist för att aktivera denna funktion. Du använder även lu-kortet för att göra utskrifter.