Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Nycklar / LU-kort

Du behöver ett LU-kort för att ta dig in i Konshögskolans lokaler, som lånekort och för att göra utskrifter. Det går bra att skaffa ett kort på Musikhögskolan i Malmö, Ystadvägen 25 eller på CRC, Jan Waldenströms gata 35. Ta med dig ID-kort eller pass. Du fotograferas på plats och kortet görs medan du väntar. När du skaffat kortet så hör av dig till Joakim Sima eller Sophie Ljungblom som aktiverar det till dig. Du hittar information om andra ställen som gör LU-kort här.