Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

UTLÅNING

Utlåning av verktyg och teknisk utrustning och liknande sker klockan 9:00-10:30 måndag, onsdag och torsdag i utlåningsförrådet på båghallarna.

Lånen skall bokas i de listor som finns utanför utlåningen. För att få låna måste du deponera 600 kronor (som en engångssumma) samt skriva på gällande låneavtal. Deponerade pengar betalas tillbaka efter avslutade studier under förutsättning att inga skulder eller lån kvarstår. För att få tillbaka depositionen behövs ett kvitto på detta från Sophie.

Lånetiden löper måndag till fredag, onsdag till måndag eller fredag till onsdag. Den som inte återlämnar saker i tid blir avstängd från lån under lika lång tid som förseningen är lång. Vid försenad inlämning av foto, video- och ljudutrustning spärras låntagaren från vidare lån i ytterligare två veckor.

Lånetiden är fyra eller fem dagar (beroende på vilken dag lånet sker). Den som inte återlämnar saker i tid blir avstängd från lån. För utrustning som inte är foto, video eller ljud spärras man för lån under lika lång tid som förseningen är lång. Vid försenad inlämning av foto, video- och ljudutrustning spärras låntagaren för lån i ytterligare två veckor.

Låntagaren är ansvarig för lånad utrustning, och är därmed ersättningsskyldig om något skadas eller försvinner! En hemförsäkring är därför oftast en bra lösning. Kontrollera noga vad som täcks av just ditt försäkringsbolag! Lämna inte lånade verktyg eller utrustning till någon annan. Allt måste in och avbokas annars avkrävs Du ansvar.