Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Studentförsäkring

Som student vid Konsthögskolan är man försäkrad vid olycksfall via en personskadeförsäkring som Lunds universitet har tecknat hos Kammarkollegiet.

Denna försäkring gäller vid arbete som hör till skolans verksamhet. Här finns mer information om studentförsäkringen. Det kan finnas skäl att komplettera med en personlig olycksfallsförsäkring. En sådan gäller även på fritiden och vid arbete med privata projekt.

Privata ägodelar är inte försäkrade av skolan och inte heller utrustning som du lånar av skolan. Som låntagare är du personligt ansvarig för lånad utrustning och därmed ersättningsskyldig om lånad utrustning skadas eller försvinner! Du har även personligt ansvar för den ateljé du nyttjar under din studietid och kan därmed bli ersättningsskyldig vid skada!. Vi rekommenderar därför en hemförsäkring kompletterad med drulle/allrisk/otursförsäkring etc! Kontrollera noggrant vad just din försäkring täcker! Läs mer om regler för utlåningen och beträffande våra lokaler här.