Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

MFA1

Under första terminen ska ni söka kurser som anslås utanför kontoren. Grundtanken är att ni ska ha två kurser i eget arbete och två i övriga kurser. Kurser i eget arbete behöver ni inte söka. Ateljésamtalen är fortfarande en viktig del i det självständiga arbetet.

Kursbeskrivningarna anslås i början av varje termin och sitter uppe i en eller i två veckor. Vänta därför inte för länge med att skriva upp er. Det är ibland så att någon kurs startar snabbt och urvalet till kurs sker något tidigare än det slutgiltiga datumet.

Om ni har väldigt lite poäng för kurser bör ni tala med Gertrud Sandqvist om möjlighet till efterantagning till kurser eller möjligheter för att erhålla extra kurs i eget arbete.

Under vårterminen genomförs alltid en klassresa till någon - för samtidskonst relevant -  stad.

Är du ny student och vill ha möjlighet att ta "körkort" till verkstäderna? Kontakta Håkan Nyqvist. Är du ny på skolan deltar du också i höstterminens utställning för "Nya studenter".

Sidansvarig: