Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Studentkåren vid Konstnärliga fakulteten är en sammanslutning av studerande vid Konsthögskolan, Musikhögskolan och Teaterhögskolan, med egna sektioner på respektive institution.

Kontakt:
Studentkåren SKFM
e-post: sprakror [dot] skfm [at] gmail [dot] comtarget="_blank"
Kontakt via Facebook 

Studentombudet vid Lunds universitet

Studentkåren KHM:
e-post: studentunionkhm [at] gmail [dot] com

Studenterna finns representerade i respektive institutionsstyrelse och utbildningsråd, samt i Konstnärliga fakultetsstyrelsen som är det högsta beslutande organet vid fakulteten. Studenterna finns även representerade i Lärarförslagsnämnden, som är ett övergripande organ för ovan nämnda skolor när det gäller nyanställning och befordran av lärare.

Kårens uppgift är att främja studenternas inflytande och medbestämmande i alla frågor som berör Konstnärliga fakulteten. Studentkåren är en religiöst och partipolitiskt obunden organisation och skall gentemot skolans personal, myndigheter och fackliga organisationer representera de studerande samt bevaka deras intressen.