Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versionerna av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Masterprogrammet i fri konst med inriktning mot forskningsförberedande studier 120HP

Vartannat läsår antas max 8 studerande till det 2-åriga masterprogrammet i fri konst med fri konst med inriktning mot forskningsförberedande studier. Urvalet sker genom bedömning av digital portfolio innehållande konstnärliga verk, forskningsprojekt inklusive en formulerad forskningsfråga, personlig text, rekommendationsbrev och telefonintervjuer. 

Läs mer om behörighet,dispens och urval här.

Ansökan till masterprogrammet i fri konst med inriktning mot forskningsförberedande studier vid Konsthögskolan i Malmö sker i två steg, dels på Antagning.se och dels på Konsthögskolans ansökningsportal där en digital portfolio innehållande konstnärliga verk, forskningsprojekt inklusive en formulerad forskningsfråga, personlig text, rekommendationsbrev laddas upp samt telefonintervjuer.  Antagningsperioden till masterprogrammet för läsår 2021/2022 är nu stängd. Sista ansökningsdag var 1 april 2021.

Anvisningar för sökande till masterprogrammet i fri konst med inriktning mot forskningsförberedande studier