Kandidatprogrammet i fri konst 180HP

ANSÖKAN TILL Kandidatprogrammet i fri konst 180HP är nu öppen

Varje läsår antas 12 studerande till det 3-åriga Kandidatprogrammet i fri konst. Urvalet sker genom bedömning av arbetsprover och intervjuer. 25 sökande blir kallade till intervju varav 12 antas.

Läs mer om behörighet,dispens och urval här.

Ansökan till kandidatprogrammet i fri konst vid Konsthögskolan i Malmö sker i två steg, dels på Antagning.se och dels på Konsthögskolans ansökningsportal där arbetsprover laddas upp. Antagningsperioden till kandidatprogrammet för läsår 2019/2020 är nu öppen. Den stänger 1 mars 2019 kl 23:59.

Anvisningar för sökande till kandidatprogrammet i fri konst, 180hp

Registrera dig och skicka in din anmälan på Antagning.se

Registrera dig och ladda upp dina arbetsprover på Konsthögskolan i Malmös ansökningsportal.

Sidansvarig: