Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Studentkår

2

Studentkåren vid Konstnärliga fakulteten, Lunds universitet är en sammanslutning av studerande vid konsthögskolan, musikhögskolan och teaterhögskolan. Vid respektive skola finns även en sektion för just den skolans studerande. Studenterna finns representerade i respektive institutionsstyrelse och utbildningsråd, samt i Konstnärliga Fakultetsstyrelsen som är det högsta beslutande organet för hela Konstnärliga fakulteten.

Studenterna finns även representerade i Lärarförslagsnämnden, som är ett övergripande organ för ovan nämnda skolor när det gäller nyanställning och befordran av lärare.

Kårens uppgift är att främja studenternas inflytande och medbestämmande i alla frågor som berör Konstnärliga fakulteten. Studentkåren är en religiöst och partipolitiskt obunden organisation och skall gentemot skolans personal, myndigheter och fackliga organisationer representera de studerande samt bevaka deras intressen.

För medlemskap i studentkåren vid Konstnärliga fakulteten i Malmö:
http://www.skfm.se

Studentombudet:
http://studentombudet.se

 

 

Sidansvarig: