Film från BFA-utställningen

På grund av det pågående coronavirusutbrottet håller Konsthögskolan i Malmö inte BFA-utställningen öppen för allmänheten. Istället har vi filmat utställningen. Titta på videon (med hörlurar för optimal upplevelse) och ta del av planskiss och verklista nedan.
Medverkande konstnärer Therese Bülow Jørgensen, Linn Hvid, Malthe Møhr Johnsen, Rebecca Larsson, Ivan Nylander, Tjelle Esrom Raunkjær, Victor Rothman, Ruben Risholm, Erlend Rødsten, Emil Sandström, Viktor Strand, Erik Uddén, Majse Vilstrup, Amund Öhrnell. Utställningen är kuraterad av Mette Kjærgaard Præst. Mer info om utställningen

PDF icon Läs om konstverken här

Filmat av Youngjae Lih

1 Enskilda verk: