Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Alumner: Johan Nahoj och Olof Nimar

omslagsbild för utställningen vår vår

Alta Artspace är ett konstnärsdrivet utställningsrum och ateljékollektiv där två av våra alumner ingår. Mellan den 3 och 26 mars ställer de ut på Molekyl gallery i Malmö.

Alta Artspace består av Petter Dahlström Persson, Johan Nahoj, Olof Nimar, Julia Selin och Matti Sumari. Johan och Olof är båda alumner från Konsthögskolan i Malmö.

Johan Nahoj (född 1987 i Göteborg) rör sig i gränslandet mellan ateljén och utställningsrummet, process och arkivering, måleri och objekt. Han förhandlar konstverkets absoluthet, det enskilda resultatet och strävar efter transparens inför helheten, flödet, arbetsförloppet. Nahoj intresserar sig för konstverkets resa genom de rum det passerar vare sig det är digitalt eller fysiskt.

Olof Nimar (född 1985 i Hjo) konstnärskap rör sig mellan fotografiska och måleriska processer och traditioner. Han utforskar i sitt arbete glappet mellan det vi med erfarenhet vet och det vi ser – en metod med förmågan att förena uttrycksformerna. Med ett konceptuellt förhållningssätt till det fotografiska utvidgar Nimar bilden i rummet genom skulpturala installationer.

Utställningen Vår Vår på Galleri Molekyl öppnar fredagen den 3 mars kl. 17.00-20.00.

Båstadgatan 4, Malmö

Öppettider: Tor 17-20 Lör- Sön 13-16 och på begäran.

Utställningen pågår till och med den 26 mars.

info [at] molekylgallery [dot] com (info[at]molekylgallery[dot]com)

info [at] molekylgallery [dot] com (https://molekylgallery.com)

https://www.facebook.com/events/5797487623692090/?ref=newsfeed