Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

BFA2

Det är under andra året som kurserna drar igång på allvar. Grundtanken är att ni ska ha två kurser i eget arbete och två övriga kurser.  Kursen i ”Ekonomi och juridik” är obligatorisk för alla.

Om ni har väldigt lite poäng för kurser bör ni tala med Gertrud Sandqvist om möjlighet till efterantagning till kurser eller möjligheter för att erhålla extra kurs i eget arbete. Dessa kurser i eget arbete förutsätter täta ateljésamtal som är en extremt viktig del av undervisningen på skolan.

När ni antagits till kurs är det obligatorisk närvaro, om ni inte har möjlighet att delta är det viktigt att ni meddelar både ansvarig lärare och administrationen. Om det är så att ni antagits till kurser som delvis krockar med varandra är det bra att prata med de respektive lärarna som är ansvariga för kurserna och se om det går att lösa på något sätt så att ni kan läsa dessa kurser parallellt.