Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Försäkring

Som student vid Lunds universitet omfattas du av en personskadeförsäkring under din skoltid. Försäkringen omfattar resor till och från skolan men täcker däremot inte incidenter som inträffar utanför skolan.

Som student vid Konsthögskolan är du försäkrad via en person- och skadeförsäkring som Lunds universitet har tecknat hos Kammar-kollegiet. Denna försäkring gäller vid arbete som hör till skolans verksamhet. Här finns mer information om studentförsäkringen

Det kan finnas skäl att komplettera med en personlig olycksfallsförsäkring. En sådan gäller även på fritiden och vid arbete med privata projekt. Privata ägodelar är inte försäkrade av skolan och inte heller utrustning som du lånar av skolan. Vi rekommenderar därför en hemförsäkring kompletterad med drulle/allrisk/otursförsäkring etc! Kontrollera noggrant vad just din försäkring täcker.

 Läs mer om lån av utrustning och regler som rör våra lokaler.