Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Inter Arts Center

Konstnärliga fakultetens centrumbildning och plattform för konstnärlig forskning och utveckling, Inter Arts Center (IAC), har till uppgift att stödja och initiera tvärvetenskapliga samarbeten mellan konstnärer, forskare och externa aktörer samt mellan fakulteten och Lunds universitet. IAC fungerar även som mötes- och genomförandeplats för externa samverkansprojekt. Konkret resulterar det i att upp mot 150 externa konstnärer och forskare varje år deltar i projekt inom visuell konst, dans, musik och teater på IAC. Strategiskt öppnar det upp för möjligheter för ny kunskap och samarbeten inom både utbildning och forskning, och profilerar och kommunicerar samtidigt fakultetens verksamhet i det omgivande kulturlivet

IAC är inte bara en mötes- och arbetsplats med avancerad teknik och lokaler för fakulteten och universitetets studenter, lärare och forskare, den fungerar även för externa samverkansprojekt. Varje år deltar upp mot 150 externa konstnärer och forskare i projekt inom visuell konst, dans, musik och teater på IAC.

Läs mer om IAC