Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Verkstäder på KKV

Foto: KKV Monumental

Konsthögskolan har ett avtal med KKV Monumental som vid behov ger MFA2-studenter tillträde till KKV Monumentals verkstäder. Tillträdet bygger på att du behärskar den aktuella tekniken och den utrustning som finns på KKV Monumental vilket skolan måste intyga och ta ansvar för.

KKV Monumental kan vid överenskommelse med KHM erbjuda utbildning. Du är försäkrad genom KHM. Innan du kan påbörja arbete på KKV Monumental måste det godkännas av både KHM och KKV. Tekniker Ariel Alaniz eller Mathias Kristersson vid KHM intygar att du behärskar den aktuella tekniken och den utrustning som finns. Dagskostnaden för arbete på KKV Monumental betalas av KHM enligt avtalspris. Du betalar en depositionsavgift (700kr) och kvitterar ut nycklar som du har personligt ansvar för.

Studenter på KHM har också möjlighet att arbeta på KKV Grafik som är en fullt utrustad verkstad för grafiska tryckmetoder. Medlemmar förutsätts kunna arbeta självständigt i den kollektiva verkstaden. Stöd och undervisning kan erbjudas efter överenskommelse mellan KKV Grafik och KHM. Kontakta tekniker Ariel Alaniz eller Mathias Kristersson om du är nyfiken på KKV Grafik. Arbete sker under dagtid eller efter överenskommelse. Bokning av tryckborden görs i förväg. KKV Grafik tillhandahåller basmaterial på löpande faktura som KHM står för medan specialmaterial bekostas/tas med av dig. Låda för personliga material/skyddskläder finns att använda under pågående arbete. Koder som lämnas ut för att komma in och ut i fastigheten får ej lämnas vidare. Du är försäkrad genom KHM.

Avtal med studerande KHM.pdf


 

Kontakt

Ariel Alaniz
Tekniker
ariel [dot] alaniz [at] khm [dot] lu [dot] se (ariel[dot]alaniz[at]khm[dot]lu[dot]se )

Mathias Kristersson
Tekniker
mathias [dot] kristersson [at] khm [dot] lu [dot] se