Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Sommarkurs

Individuellt konstnärligt arbete, 12 hp - KONL01
Kurstid: 10 juni – 23 augusti

Syftet med kursen är att studenterna ska utveckla, implementera och presentera en självständig konstnärlig idé under en 8-veckorsperiod, utifrån en i förväg formulerad projektplan.

Kursen syftar också till individuell konstnärlig utveckling genom studentens kritiska reflektion över sin egen konstnärliga praktik och genom arbetsprocessen enligt en självständigt formulerad projektplan.

Ansökningstid 19 februari till 15 mars.

Du ansöker via https://www.antagning.se/se/start ange kurskod KONL01.
För tillträde till kursen krävs 60 hp bildkonst eller motsvarande och godkänt arbetsprov samt uppfyllande av allmänna behörighetskrav.

Arbetsproverna ska bestå av 3-4 konstverk, en projektplan och text som beskriver ditt konstnärliga arbete och din motivation till varför du söker till Malmö Konsthögskola.

För att ansöka börjar du med att skapa ett konto och ansöker på www.antagning.se, du hittar kursen under kurser sommaren 2024, därefter skickar du dina arbetsprov och projektplan till Malmö Konsthögskola, via summercourse24 [at] khm [dot] lu [dot] se
Om du skickar tunga filer, använd Wetransfer.

Se till att lägga till ansökningsnumret du fick från universitetsantagningen, ditt namn och namnet på den kurs du ansöker till.

Observera att arbetsprover kan skickas in från 19 februari!